Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(E) info@ohm-electrocare.nl
Home Contact Stralingsproducten webshop
Stralingsadvies Stralingsproducten
home › Stralingsadvies

Stralingsadvies

Stralingsadvies voert uiteenlopende typen metingen uit:


Woonhuismeting. Een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting in het woonhuis aanwezig,een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting in het woonhuis aanwezig is, inclusief een schriftelijk advies advies wat men er aan kan doen. Meer weten over de woonhuismeting?
 

Bedrijfsmeting. Een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting  aanwezig is op de werkplekken van de medewerkers, inclusief een schriftelijk advies advies wat men er aan kan doen.
 

Aankoopmeting van een perceel, woonhuis of bedrijfspand. Een technische meting om vast te stellen hoeveel straling belasting aanwezig in het betreffende pand of plek om een aankoopbeslising te kunnen nemen.
 

Bedrijfsmeting in combinatie met een welzijnsklachten onderzoek. De bedrijfsmeting wordt uitgebreid met een evt. voor de klant anoniem uitgevoerd webbased klachten onderzoek. Deze meting geeft antwoorden op de vragen: is er sprake van belasting van elektromagnetische straling en is het op grond van het geconstateerde klachten patroon aannemelijk dat de klachten met elektromagnetische straling te maken kan hebben.

 

Wilt u meer weten over deze metingen of een afspraak maken, ga dan naar www.stralingsadviesonline.nl