Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(E) info@ohm-electrocare.nl
Home Contact Stralingsproducten webshop
Stralingsadvies Stralingsproducten
home › Vitaal Water

Vitaal Water

Vitaal water is belangrijk voor de gezondheid

Het is inmiddels bekend dat water drinken van groot belang is voor onze gezondheid. Geadviseerd wordt minimaal 1.5 liter per dag. Vitaal water zorgt voor het uitscheiden van afvalstoffen, de bescherming van de lichaamscellen en is goed voor de spijsvertering en bloedsomloop. Het geeft energie en werkt verkwikkend in bad of onder de douche. Het verzorgt de huid en maakt deze veel zachter.

Water en vitaal water?

Maar wat voor water gebruikt u? Misschien drinkt u water uit de kraan of koopt u plastic flessen bronwater bij de supermarkt? Er zijn aanwijzingen dat water uit plastic flessen 'bronwater' niet zo goed voor de mens is als algemeen wordt aangenomen. Plastic geeft n.l. allerlei gifstoffen af aan het water. Tevens kunnen de toegevoegde mineralen niet door het lichaam worden opgenomen en vormen meer een belasting dan een steun.

Hoewel ons kraanwater wereldwijd chemisch tot het beste water ter wereld behoort, kan het kraanwater toch niet als vitaal water worden beschouwd.

Wat is vitaal water?

Meestal wordt er naar water gekeken vanuit de kennis van de chemische of materiële eigenschappen, ofwel welke stoffen zitten en wel of niet in. Allerlei filtertechnieken worden toegepast om van vervuild water drinkbaar water te maken. Meer en meer komen natuur wetenschappers er achter dat een belangrijk verschil is tussen met behulp van filter technieken gecreëerd drinkwater en vitaal water. Het verschil wordt duidelijk gemaakt met natuurwetenschappelijk onderzoek naar de structuur van water. De structuur van water kan met kristal fotografie van bevroren water kan worden zichtbaar gemaakt. Als de structuur van waterkristallen een mooie regelmatige vorm heeft, noemt met het water natuurlijk en gezond en dus vitaal. Bij kraanwater, ook als het chemisch gereinigd is, blijft de structuur van de kristallen zeer onregelmatig. Professor Emoto (Japan) heeft grote bekendheid gekregen door zijn baanbrekende foto's van waterkristallen.

Uit vele wetenschappelijke experimenten is gebleken dat vitaal water met een regelmatige harmonische kristalstructuur bijzondere effecten heeft t.o.v. water met een niet harmonische structuur.

Vitaal water:

 • Is lichaamseigen, reinigt en ontgift op volledig natuurlijke wijze
 • Is voelbaar zachter en huidvriendelijk water
 • Vereist minder gebruik van reinigingsmiddelen of chemicaliën (zwembaden)
 • Geeft minder kalkafzetting in apparaten en waterleidingen
 • Leidt tot minder gebruik wasmiddelen
 • Verbetert kiemkracht, bladstructuur en groei van planten

Meer weten over het belang van vitaal water:

 • Your Body's Many Cries for Water, F. Batmangheldj, ISBN 0-96229942-3-5
 • Achtung Wasser, Bernd Bruns ISBN 3-981-728-0-4
 • Verschillende boeken van professor Emoto (Japan)

 

Ohm ElectroCare heeft voor de Memon Vitaal Water techniek gekozen omdat het een bewezen uitstekende techniek is, die water volledig in zijn natuurlijke staat terug brengt. Ook is de Memon Vitaal Water techniek in enkele ogenblikken te plaatsen (geen loodgieter nodig), eenvoudig mee te verhuizen naar een ander pand, onderhoudsvrij (!) en het gaat minimaal 20 jaar mee zonder verlies van de werking.

 

Werking van de memonizer®Water

De memonizer®Water harmoniseert het leiding water en optimaliseert de gezondheid van bewoners of werknemers doordat vitaal water helpt bij het ontgiften en zuiver houden van het lichaam. De memonizer®Water herstelt de natuurlijke kwaliteit en trilling van het leidingwater, zodat de energie van o.a. antibiotica en giften uit het water verdwijnt.

Merkbaar verschil

Wanneer de Memon® water Transformer geplaatst wordt op de hoofdwaterleiding in het huis of kantoor is het verschil onmiddellijk te merken: het water van de kraan is duidelijk zachter, smaakt heerlijk en rijk en voelt zacht en aangenaam wanneer je een bad of douche neemt. Ervaringen van gebruikers tonen dat er daarnaast kan bespaard worden tot 40% op zeep en wasmiddelen.
 

De memonizer®Water zorgt voor vermindering van kalkvorming en wat overblijft van de kalk kan eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Eveneens worden de waterbuizen van koffiezetapparaten of waterkokers elektrische beschermd.
Dierenliefhebbers melden hoe hun dieren het door de memonizer®Water  verbeterde water verkiezen boven regenwater. Ook bij planten is een verschil te merken: ze zien er beter uit en groeien sneller!

De memonizer®Water, de voordelen op een rij
.

 • Voelbaar zachter en huidvriendelijk water
 • Minder gebruik van reinigingsmiddelen
 • Minder kalkafzetting in apparaten en waterleidingen
 • Verbeterde kiemkracht, bladstructuur en groei van planten
 • Kan worden gebruikt in eensgezinshuizen, appartementen, in fabrieken en kantoren, ziekenhuizen, hotels, zwembaden, boerderijen
 • 90 dagen tevredenheidgarantie met geld retour

Praktisch

Voor elke eenheid (huis, appartement, kantoor) is één memonizer®Water per watervoorziening nodig.

 • De memonizer®Water kan eenvoudig worden geplaatst op de inkomende hoofdwaterleiding. Een loodgieter is niet nodig. De levensduur van de memonizer®Water is 20 jaar en hij kan eenvoudig overgeplaatst worden naar een volgend woonhuis.
 • Er zijn verschillende memonizer®Water  beschikbaar voor verschillende capaciteiten van watervoorziening. Wilt u meer weten of wilt u weten wat het kost? Stuur een email naar info@ohm-electrocare.nl

 

 

Testimonials
 

Wij hebben heel veel groter en kleinere veranderingen gemerkt na het plaatsen van de memonizer®Water. Het water was zachter en smaakvoller, mijn echtgenoot komt fitter uit de douche en ik gebruik minder waspoeder en helemaal geen haar conditioner meer. Verder verdween de haarroos van mijn dochter. laatst kwam mijn directe buurvrouw op bezoek en riep: wat is jouw water lekker(!)    Kortom, wij vinden de Memon water transformer iedere cent waard. Estelle, Doorweth 

Onze kleindochter kwam enkele wweken na het plaatsen van de memonizer®Water op bezoek en riep 'Oma wat heeft u een lekker water!' Ze komt hier al jaren en heeft daarover nog nooit iets gezegd. Fam. K uit Doorwerth.

De kalk afzetting op douchewanden en kranen neemt zeer sterk af. En niet in de laatste plaats smaakt het beter en naar meer!